# Search Phrase Visits %
61 gjergj fishta roli i tij ne letersine shqiptare 2 <1%
62 gjergj fishta vepra juda makabe 2 <1%
63 gjergj fishta botimet e fundit 2 <1%
64 gjergj fishta metamorphosis analyze 2 <1%
65 gjergj fishta vepra preja 2 <1%
66 gjergj fishta zadrime 2 <1%
67 gjergj fishta lahuta e malsis kenget 2 <1%
68 veprat e gjergj fishtes 2 <1%
69 juda makabe analize 2 <1%
70 mrizi i zanave i gjergj fishtes 2 <1%
71 veprat gjergj fishta 2 <1%
72 Gurrave të Jordanit gjergj fishta 2 <1%
73 prezzi trompe l'oeil mq 2 <1%
74 www.pjeterkoleci.com 2 <1%
75 gjergj fishta nje lule vjeshte 2 <1%
76 veprat e at gjergj fishtes 2 <1%
77 fishta dhe identiteti kombetar 2 <1%
78 rima e puthur 2 <1%
79 zadrima shqipri 2 <1%
80 veprat e fishtes qe trajtojne temen patriotike 2 <1%