Latest Referrers

Referring Source When
http://www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCE...
Shekulli Madhështor titra shqip
3 days, 5 hours, 37 mins ago
Google Search: seriale turke me titra shqip
shiko video,humor,muzike,serial,live
3 days, 5 hours, 39 mins ago
https://www.google.com/
Jeta e Hidhur Pjesa 37- TV Klan
3 days, 5 hours, 41 mins ago
http://shikovideot.com/videot-dashuria_e_ndaluar-61.html?s=120
Dashuria e Ndaluar
3 days, 5 hours, 43 mins ago
Direct Visit / Bookmark
Lugina e Ujqerve Kurthi
3 days, 5 hours, 44 mins ago
https://www.google.de/
Fatmagyl Pjesa 6 - RTV 21
3 days, 5 hours, 48 mins ago
Google Search: zonja dila pj 8
Zonja Dila - Pjesa 8
3 days, 5 hours, 48 mins ago
Direct Visit / Bookmark
Ashtu Siç Kalon Koha
3 days, 5 hours, 50 mins ago
http://shikovideot.com/videot-sultani_shekulli_madheshtor-43.html?s=24
Sultani Shekulli Madhështor - Pj 251
3 days, 5 hours, 51 mins ago
https://www.google.ch/
Ashtu siç kalon koha - pjesa 70
3 days, 5 hours, 52 mins ago
https://www.google.com/
shiko video,humor,muzike,serial,live
3 days, 5 hours, 52 mins ago
https://www.google.com/
Borbardha dhe 7 Xhuxhat (film i plot) Turqisht
3 days, 5 hours, 52 mins ago
Bing Search: eja shiko me fal
Me fal eja
3 days, 5 hours, 58 mins ago
Direct Visit / Bookmark
Me fal - Alsat M - Pj. 256
3 days, 5 hours, 59 mins ago
Direct Visit / Bookmark
Yli Deti - Klan Tv
3 days, 5 hours, 59 mins ago
Direct Visit / Bookmark
Zonja Dila
3 days, 5 hours, 59 mins ago
http://shikovideot.com/videot-fatmagyl_fatmagulun_sucu_ne-37.html
Fatmagyl Pjesa 98-1
3 days, 6 hours, 0 mins ago
https://www.google.it/
shiko video,humor,muzike,serial,live
3 days, 6 hours, 1 min ago
https://www.google.al/
Filma te Huaj me Titra Shqip shiko
3 days, 6 hours, 1 min ago
https://www.google.at/
Me fal - Alsat M - Pj.173
3 days, 6 hours, 1 min ago
Buy Website Visitors
Hide These Ads